Debt
Τι σημαίνει οτι η Human Bank δεν κάνει καμία προσημείωση σε κανένα δανειολήπτη;
01/02/2016
Τι σημαίνει για τον δανειολήπτη της Human Bank πως θα του παρέχεται δωρεάν νομική κάλυψη επί των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων
04/02/2016
Show all

Τι σημαίνει για το δανειολήπτη της Human Bank  ότι θα του παρέχει δωρεάν λογιστική κάλυψη;

Τι σημαίνει για το δανειολήπτη της Human Bank  ότι θα του παρέχει δωρεάν λογιστική κάλυψη;

Στην Ελλάδα οι μικρές επιχειρήσεις  π.χ. οι ατομικές έχουν ένα ετήσιο κόστος λογιστικής παρακολούθησης από τα ανά την Ελλάδα λογιστικά γραφεία που κοστολογείται από 1200 Ευρώ ως και 3000 το χρόνο ανάλογα τον όγκο του κύκλου εργασιών της επιχείρησης κατά κύριο λόγο.

Επιχειρήσεις  ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ έχουν ένα κόστος από 200 Ευρώ το μήνα ως και  500 πάλι ανάλογα τον κύκλο εργασιών τους δηλαδή τον τζίρο τον ετήσιο που κάνουν. Δηλαδή το λιγότερο 2400 το χρόνο

        Οι μεγάλες επιχειρήσεις  ΑΕ  ΑΕΒΕΕ έχουν για τους ίδιους λόγους κόστος από 500 Ευρώ ως και  2000 και 3000 το μήνα. Δηλαδή από 6000 ως και 36000 Ευρώ το χρόνο.

Πάρα πολλές επιχειρήσεις παρόλα αυτά τα κόστη καλούνται συχνότατα να πληρώνουν πρόστιμα σε εφορία ΙΚΑ και αλλού, λόγο μη καλής τήρησης τον προθεσμιών από τους λογιστές ή πχ. Λόγο του ότι δεν είναι δυνατόν πλέον και εύκολο για τους λογιστές να παρακολουθούν τις συνεχείς αλλαγές τον νόμων από τις φορολογικές αρχές.

Για να μην συζητήσουμε τι γίνετε όταν αυτά έχουν συνέπεια φορολογικούς ελέγχους και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι σε βάρος του φορολογουμένου  από μερίδα κρατικών υπαλλήλων και μερίδα λογιστών .

Για αυτούς και άλλους ανάλογους λόγους η Human Bank θα τηρεί δωρεάν τα λογιστικά όλων τον πελατών δανειοληπτών για να εξασφαλίζει για αυτούς μηδενικό κόστος λογιστικής παρακολούθησης  μηδενικά λάθη και τείχος προστασίας έναντι κρατικής αυθαιρεσίας σε βάρος φορολογουμένων

Αφήστε μια απάντηση

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και θα εξειδικεύσει τα χαρακτηριστικά της όταν κι εφόσον ο αναφερόμενος φορέας λάβει τη νόμιμα προβλεπόμενη άδεια εκ της αρμοδίας Τράπεζας της Ελλάδος και τονίζεται ότι έως τότε ουδεμία χρηματοπιστωτική πράξη δύναται να συμβεί παρά μόνο όταν κι εφόσον ο φορέας αποκτήσει τη νομική του προσωπικότητα και προβεί σε όλες τις δημόσιες διατυπώσεις. | This website is purely informative and will specify its characteristics when and as long as the reporting entity receives the legally authorized license from the competent Bank of Greece and it is emphasized that until then no financial transaction can occur until the financial institution Acquire its legal personality and carry out all public formalities.