Το τελευταίο τραγούδι της Ελλάδας
10/03/2016
Θα αποχωρήσουν έως 20/3 χωρίς συμφωνία οι δανειστές από την Ελλάδα.
11/03/2016
Show all

Εθνική Τράπεζα: Μετάθεση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων 2015 για τις 15 Μαρτίου

Τη μετάθεση της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων 2015 για την Τρίτη 15 Μαρτίου αποφάσισε η Εθνική Τράπεζα, ώστε να συμπέσουν με την δημοσίευση των αναλυτικών οικονομικών καταστάσεων της απελθούσης χρήσης.

Τα αποτελέσματα του δ΄ τριμήνου 2015 επρόκειτο να ανακοινωθούν, σύμφωνα με το οικονομικό ημερόλογιο της τράπεζας, απόψε μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, κάτι που δεν έγινε λόγω της απόφασης να συμπέσει η ανακοίνωσή τους με τη δημοσίευση των αναλυτικών οικονομικών καταστάσεων.

Με δεδομένο ότι για τη δημοσίευση αναλυτικών οικονομικών καταστάσεων χρειάζεται να συνεδριάσει προηγουμένως το ΔΣ, κάτι που απαιτεί χρόνο τριών (εργάσιμων) ημερών, η κοντινότερη πρώτη ημερομηνία είναι η Τρίτη 15η Μαρτίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και θα εξειδικεύσει τα χαρακτηριστικά της όταν κι εφόσον ο αναφερόμενος φορέας λάβει τη νόμιμα προβλεπόμενη άδεια εκ της αρμοδίας Τράπεζας της Ελλάδος και τονίζεται ότι έως τότε ουδεμία χρηματοπιστωτική πράξη δύναται να συμβεί παρά μόνο όταν κι εφόσον ο φορέας αποκτήσει τη νομική του προσωπικότητα και προβεί σε όλες τις δημόσιες διατυπώσεις. | This website is purely informative and will specify its characteristics when and as long as the reporting entity receives the legally authorized license from the competent Bank of Greece and it is emphasized that until then no financial transaction can occur until the financial institution Acquire its legal personality and carry out all public formalities.