Τι σημαίνει για το δανειολήπτη ότι η Human Bank θα απορροφά τα προϊόντα που παράγει σε προσυμφωνημένες τιμές πριν παραχθούν αυτά στο σύνολό τους στα δικά της σούπερ μάρκετ;
12/02/2016
Τι σημαίνει για το δανειολήπτη όταν λέμε “όλοι σε μια εταιρεία”;
15/02/2016
Show all

Το μήνυμα της Ανθρώπων Τράπεζας!

Η Ανθρώπων τράπεζα σας καλωσορίζει στο δικό της μοναδικό περιβάλλον. Η Ανθρώπων Τράπεζα είναι μια ιδέα που έχει μπει στην ζωή όλων μας και περιμένει την πλήρη υλοποίησή της.
Η Υλοποίηση χρειάζεται και την υποστήριξή σας για να κάνουμε γνωστή αυτή την καινοτομία που θα πραγματοποιηθεί πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Απλά συμμετέχουμε στην διάδοση της ιδέας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και δυναμώνουμε τις διεργασίες υλοποιούμε και κάνουμε το όραμα πράξη.
Κοινοποιήστε την Human bank και τις αναρτήσεις της σε όλα τα social media και δώστε σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν την ανθρώπων τράπεζα.

6 Comments

  1. Ο/Η Λινα λέει:

    Καλημερα σας ισχυει ακομα η αποστολη βιογραφικων για τις θεσςεις εργασιας στη τραπεζα;

  2. Ο/Η Φαιη λέει:

    Καλησπέρα σας! Ποτε θα τελειωσει η αξιολογηση των βιογραφικων παρακαλώ και από ποτε θα αρχισουν να καλούνται όι υποψηφιοι για συνέντευξη; η καβαλα συμπεριλαμβανεται; σας ευχαριστω θερμα!!!

  3. Ο/Η Πετρίνα λέει:

    Να ρωτησω κατι? ποτε θα ειδοποιηθούμε για συνεντεύξεις όσοι έχουμε στείλει βιογραφικό?

Αφήστε μια απάντηση

Η παρούσα ιστοσελίδα έχει αποκλειστικά και μόνο ενημερωτικό χαρακτήρα και θα εξειδικεύσει τα χαρακτηριστικά της όταν κι εφόσον ο αναφερόμενος φορέας λάβει τη νόμιμα προβλεπόμενη άδεια εκ της αρμοδίας Τράπεζας της Ελλάδος και τονίζεται ότι έως τότε ουδεμία χρηματοπιστωτική πράξη δύναται να συμβεί παρά μόνο όταν κι εφόσον ο φορέας αποκτήσει τη νομική του προσωπικότητα και προβεί σε όλες τις δημόσιες διατυπώσεις. | This website is purely informative and will specify its characteristics when and as long as the reporting entity receives the legally authorized license from the competent Bank of Greece and it is emphasized that until then no financial transaction can occur until the financial institution Acquire its legal personality and carry out all public formalities.